AcasăAlgeriaCutremur puternic în Algeria. “Ne-a zguduit puternic. S-a auzit un zgomot”

Cutremur puternic în Algeria. “Ne-a zguduit puternic. S-a auzit un zgomot”

-

Un cutremur de mică adâncime, de magnitudinea 6, a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în largul estului Algeriei, anunţă Institutul american de geofizică USGS, cauzând panică, însă fără să se soldeze cu morţi, potrivit Protecţiei Civile algeriene, relatează AFP.

”Protecţia Civilă îi asigură pe cetăţeni că nu au avut loc pierderi de vieţi umane sau pierderi materiale importante”, anunţă conducerea acesteia într-un comunicat.

Seismul a avut loc la 20 de kilometri nord-est de oraşul Béjaïa, joi, la ora locală 1.04 (2.04, ora României), la o adâncime de zece kilometri, potrivit USGS. La scurt timp după seism au avut loc două replici – de magnitudinea 5,2 şi 4,7.

Epicentrul a fost localizat la 28 de kilometri nord-est de Cap-Carbon, la Béjaïa, precizează într-un comunicat Centrul algerian de Cercetare în Astonomie, Astrofizică şi Geofizică (CRAAG). Un prim cutremur, de magnitudinea 4 pe scara Richter a fost înregistrat miercuri, la ora locală 20.30 (21.30, ora României) în acelaşi departament (wilaya), potrivit centrului.

mai mult la   /www.ziaruldeiasi.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...